Valpplaner

 J Scillerills Charming Cover SE45933/2017  är parad med SE J(J)CH SE J(A)CH Streamlights Aquas mr Bingley. SE24165/2016
Valpar förväntas komma i början av januari med leverans i mars.

Häxa är en tik med tydlig av och på knapp.   Hon är en otroligt snäll och enkel hund. Hon har ett fint lugn och sitter gärna brevid husse när han står med bössa på fågeljakter och väntar på att få  jobba. Häxa har stor viltfinnarförmåga och sliter alltid in i det sista i vassarna. Hon har mycket god följsamhet och vill alltid göra sitt bästa.  Hon följer även med som stöt hund på klövviltsjakter (vi använder pingla då  hon är helt tyst.) Jag brukar säga att Häxa är min enklaste hund då hon bara finns där hela tiden och är lyhörd. Men när det är dags att jobba är det 100% 


Jag har haft förmånen att både träna och jaga med Bingely. Han har mycket av de fina egenskaper jag söker hos en hund. Han stor viltfinnarförmåga och jobbar hårt. Jag ser både styrbarhet och gott självständigt arbete. En trygg och stabil hane.  Han är en av de få hundar som kan gå fullt på en jakt och dagen efter gå lika bra på prov. När det inte är jobb som gäller går han gärna och lägger sig. 

Vi har gjort denna kombination en gång förut vilket resulterade i otroligt mentalt stabila  valpar som alla är fysiskt friska. De har stor motor men lyhörda för att jobba.  Så vi hoppas på lika fina valpar denna gång.






 Intresserad av en valp? Hör gärna av er!

Häxa






 



Bingley